Πολιτική απορρήτου
Tags:

2η Διημερίδα Geomapplica Workshops

Η 2η Διημερίδα Geomapplica Workshops με θέμα Drones & UAVs - Επιστημονικές Εφαρμογές, Χρήσεις στον Αστικό Χώρο & Κοινωνικές Προεκτάσεις διοργανώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου & 1 Οκτωβρίου, στην πόλη του Πειραιά, το Εργαστήριο Εφαρμογών της Πληροφορικής στο Σχεδιασμό του Χώρου του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφεριεακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η Διημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΜΠΧΠΑ, του ΤΕΕ, του Δήμου Πειραιά και άλλων ακαδημαϊκών και δημόσιων φορέων.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.Η θεματολογία της Διημερίδας επικεντρώνεται κυρίως στην παρουσίαση των τεχνολογικών εξελίξεων και εφαρμογών στον τομέα της τηλεπισκόπησης, στη φωτογραμμετρία αλλά και στις επιστήμες που σχετίζονται με τη γεωματική. Στο πρόγραμμα της Διημερίδας περιλαμβάνονται ομιλίες ακαδημαϊκών, ερευνητών, εκπροσώπων της αγοράς, παράλληλες εκδηλώσεις και διαγωνισμοί φωτογραφίας και video με πλούσια δώρα. 

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του συνεδριακού χώρου του Πρότυπου Ραλλείου Γυμνασίου & Λυκείου που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς με Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά.

** Το σύστημα προεγγραφών είναι ήδη διαθέσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Διημερίδας, ενώ ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής εργασιών ορίζεται η 21η Σεπτεμβρίου. **