Πολιτική απορρήτου
Tags:Πολιτική / Τρόποι πληρωμής συνδρομών

Πολιτική / Τρόποι πληρωμής συνδρομών

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, ο Σύλλογός μας διαθέτει επιλογή τρόπων πληρωμής της συνδρομής σας, όπως αναλύεται ακολούθως.

Αφού αποφασίσετε ποια διαδικασία πληρωμής σας ταιριάζει, επιλέγετε τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής και εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία.

Η συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε εμπίπτουν στην αυστηρή πολιτική προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων που τηρεί ο Σύλλογος. Συλλέγονται και επεξεργάζονται με πλήρη ασφάλεια και επιμέλεια και μόνον κατόπιν της συγκατάθεσής σας, που μας παρέχεται με την αποστολή του αιτήματος της παραγγελίας σας.

Ιδίως για τις πληρωμές με πιστωτική κάρτα, σε συνεργασία και με τους συνεργαζόμενους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή προστασία στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές και διασφαλίζουν τις πληρωμές σας.

Οι τρόποι πληρωμής είναι συγκεκριμένα οι ακόλουθοι:

α) Με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ-ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - Ο Σύλλογος, μέσω της ιστοσελίδας του, chorotaxia.gr, δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard. Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα, η διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται δια μέσου έμπιστου συνεργάτη μας – τραπεζικού ιδρύματος που παρέχει όλα τα εχέγγυα ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Ειδικότερα, οι συναλλαγές σας στην ιστοσελίδα μας προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών σε πάρα πολλές μεγάλες επιχειρήσεις παγκοσμίως.

β) Μέσω ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ (με e-banking) στον λογαριασμό του Συλλόγου στην Εθνική Τράπεζα, ΙΒΑΝ: GR80 0110 1820 0000 1820 0155 200 και αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης στο e-mail: grammateia[at]chorotaxia.gr. Στο αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να σημειώνετε το ονοματεπώνυμό σας και τα έτη εξόφλησης της συνδρομής.

Με την επιβεβαίωση της πληρωμής σας θα ξεκινάει η σχετική ενημέρωση πρός εσάς με τους παρακάτω τρόπους.

1) μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και μηνύματος στο κινητό τηλέφωνο,

2) με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο το οποίο μας έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας.

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την εξόφληση της συνδρομής σας είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είτε με χρέωση της πιστωτικής η χρεωστικής σας κάρτας, ο σύλλογος μας δεν φέρει καμμία ευθύνη και η περίπτωση της υπαναχώρησης δεν θα ισχύει.