Πολιτική απορρήτου
Tags:

15&16-02-2019 Συνέδριο

Ο Δήμος Λαρισαίων και η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ διοργανώνει διήμερο συνέδριο με θέμα: «ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ».

Το 2ήμερο Επιστημονικό Συνέδριο θα υλοποιηθεί στην πόλη της ΛάρισαςΠαρασκευή 15 και Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Λάρισας (ΔΕΥΑΛ), Τέρμα Τυχερού.

Δείτε την πρόσκληση, τη δήλωση συμμετοχής και το πρόγραμμα εδώ. 

Η συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής πρέπει να αποσταλεί στο e-mail του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Απασχόλησης: ota.seminaria@ianap.gr.Σκοπός:

Το Συνέδριο προγραμματίζεται σε μία κρίσιμη περίοδο για τα περιβαλλοντικά θέματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις εξελίξεις στον τομέα της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας. Επικεντρώνεται δε στην ενεργοποίηση των δημοτικών αρχών και στα βήματα που έχουν γίνει και αφορούν την εκπόνηση, την διαβούλευση και την υλοποίηση τοπικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Β.Α.Κ.).

Στο σεμινάριο μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί σχετικά με την Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα ανεξάρτητα από το φορέα στον οποίο απασχολείται, ανεξάρτητα της ειδικότητας που έχει αυτή την περίοδο. 

Δήλωση συμμετοχής:

Όλες/οι οι ενδιαφερόμενες/οι να συμμετέχουν στο Συνέδριο είναι απαραίτητο να συμπληρώσουν Δήλωση Συμμετοχής και να την αποστείλουν στο e-mail: ota.seminaria@ianap.gr. Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. 

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης λειτουργεί ως κέντρο εγγραφών για το συνέδριο.