Πολιτική απορρήτου
Tags:

27-05-2020 Εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Στο πλαίσιο διενεργούμενων από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας επιμορφωτικών δράσεων, το Εργαστήριο Εφαρμογών Πληροφορικής στο Σχεδιασμό του Χώρου, του Τμήματος Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης, υπό την εποπτεία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και σε σύμπραξη με πιστοποιημένο εκ της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ιδιωτικό φορέα, προκηρύσσει Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, με τίτλο: «Drone PRO II. Χειρισμός UAVs, επεξεργασία & φωτοερμηνεία ψηφιακών εικόνων από λήψεις UAVs».

Η υλοποίηση του προγράμματος προγραμματίζεται κατά τους μήνες Μάιο – Ιούνιο 2020.Βασικός στόχος του Εκπαιδευτικού Προγράμματος είναι η εκμάθηση χειρισμού και η πρακτική χρήση των Drones. Ειδικότεροι στόχοι του είναι η παροχή γνώσεων τηλεπισκόπησης και εναέριας φωτογράφισης, με τη χρήση Drones, καθώς και η επεξεργασία και ανάλυση των καταγεγραμμένων εικόνων και δεδομένων, με εξειδικευμένα λογισμικά, με τελικό σκοπό την πιστοποίηση των εκπαιδευομένων όσο και την πλήρη προετοιμασία τους για την απόκτηση άδειας χειριστή, μετά από εξετάσεις που πραγματοποιεί αποκλειστικά η ΥΠΑ.
 
Το πρόγραμμα αποτελείται από δυο θεωρητικές ενότητες και μια πρακτική, συνολικού εκπαιδευτικού χρόνου 127 ωρών και αντιστοιχούν σε 12 μονάδες ECTS
 
Η πλήρης παρακολούθηση του προγράμματος προσφέρεται στα μέλη του Σ.Ε.Μ.Π.Χ.Π.Α. με έκπτωση και σε τελική τιμή 750 ευρώ/άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.