Πολιτική απορρήτου
banner

ΠΤ-Βόρειας Ελλάδας

Ιστορικό: Το Περιφερειακό Τμήμα Βόρειας Ελλάδας του ΣΕΜΠΧΠΑ ιδρύθηκε το 2005 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης. Η περιοχή αρμοδιότητάς του είναι οι Περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με τις αντίστοιχες Περιφερειακές Ενότητες. Η έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Βόρειας Ελλάδας είναι: Μ. Αλεξάνδρου 49, κτίριο ΤΕΕ/ΤΚΜ, T.K. 546 43, Θεσσαλονίκη.

Ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας του Περιφερειακού Τμήματος Βόρειας Ελλάδας του ΣΕΜΠΧΠΑ, όπως τροποποιήθηκε από την απόφαση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του 2011, βρίσκεται εδώ.

blog
28/11/2023 Συνάντηση εργασίας είχαν το Προεδρείο του ΤΕΕ/ΤΚΜ με την νεοεκλεγείσα Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Βόρειας Ελλάδας του ΣΕΜΠΧΠΑ, την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023. (Πηγή φωτογραφίας: ΤΕΕ/ΤΚΜ, [https://www.teetkm.gr])
blog
28/11/2023 To Προεδρείο της Διοικούσας Επιτροπής του Περιφερειακού Τμήματος Βόρειας Ελλάδας του ΣΕΜΠΧΠΑ συναντήθηκε με το προεδρείο του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης του ΑΠΘ την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023.